Aplicatii

Incalzire prin pardoseala

Încălzirea prin pardoseală oferă cel mai confortabil mod de încălzire a camerei. Uniformitatea căldurii care radiază de la suprafața pardoselii creează o distribuție uniformă a căldurii. Temperatura pardoselii ajunge foarte repede la un nivel confortabil.

 


Incalzire perete

Radiatoarele electrice de perete sunt ideale pentru camere care nu sunt ocupate în permanență, dar trebuie să fie aduse la o temperatura optima  într-o perioadă scurtă de timp, atunci când este necesar. Mai mult decât atât, panourile de sticlă și oglinzile anti-condens sunt surse esențiale de energie termică în baie.

 


 

Radiatoare infra-rosu

Radiatoarele de plafon MAGNUM încălzesc totul și pe toată lumea într-o perioadă foarte scurtă de timp. Ideal pentru camerele  care nu sunt ocupate în permanență, dar trebuie să fie aduse la o temperatură optimă într-un timp cât mai scurt, atunci când este necesar.


Incalzire terasa

Primăvara sau toamna, sau chiar într-o seară de vară rece, Incalzitoarele de terasa MAGNUM vă permit să rămâneţi afara pentru mai mult timp. Acestea fac parte dintr-o gamă superbă și căldura poate fi simtită imediat ce acestea sunt pornite


Aplicatii de exterior

Exterior 

MAGNUM are, de asemenea, produse inovatoare, proiectate pentru încălzire în afara casei. Acestea pot fi de asemenea utilizate pentru încălzirea căilor de acces și a rampelor pentru parcări și garaje. Există, de asemenea, aleea de grădină și încălzirea jgheaburilor de acoperiș, sau pentru mai multe aplicații industriale, cum ar fi urmărirea țevii, există, de asemenea, produse disponibile.

 

 

 

 

 

 

 

 

Conducte De Apă

Conductele de apă înghețate duc de multe ori la o mulțime de cheltuieli. Problemele provocate de congelare pot fi foarte simplu evitate prin montarea panglicii anti-îngheț MAGNUM de-a lungul conductelor – se poate conecta imediat și este echipată cu un termostat automat.

 

 

Trasee MAGNUM

Cablurile cu auto-reglare MAGNUM Tracing sunt disponibile fie la rolă, fie la metru. Seturile de izolare, cablurile de conectare, T-uri, senzori cabluri și termostatele sunt disponibile separat.


 

Configurare produs

Începeți de aici
Configurare