Avantaje

Confort Optim

Datorită controlului digital foarte precis dat de termostatele avansate cu ceas, care pot fi operate foarte simplu pentru a face setările preferate, confortul optim și un climat de viață perfect pot fi savurate de către toată lumea. În plus, sistemele de încălzire MAGNUM pot fi foarte ușor  de legat în sistemele domestice noi și cele existente, astfel încât să nu deranjeze.


Fără mentenanta

Sistemele noastre economisesc energie, datorită metodelor eficiente de control. În plus, ele sunt complet silențioase și nu există costuri de întreținere. Produsele MAGNUM sunt produse în conformitate cu propriile noastre standarde de management și în condiții foarte stricte. Sunt conforme cu cele mai stricte cerințe europene de inspecție și, prin urmare, au un ciclu de viață foarte lung.


Igienic

Valurile de căldură se deplasează în toate direcțiile. Doar un volum foarte mic de aer exterior este, de fapt încălzit. Contrar încălzirii prin convecție, există mișcare mult mai puțină a particulelor de aer și praf. Acolo unde igiena joacă un rol important, de exemplu, centrele de îngrijire, spitale, școli, colegii, etc, căldura radiată este, de obicei selectată pentru acest motiv.


Durabil 

Combinate cu sisteme precise și eficiente de control, emisiile de căldură directă, ciclul de viață extra-lung și posibilitatea de a reglementa fiecare zonă în mod independent, sisteme electronice de protecție la îngheț, oferă soluția perfectă. Acest lucru este cu siguranță cazul din ultimii ani, în care au crescut dramatic prețurile gazelor naturale, care rezultă în camere încălzite electric fiind echivalente cu gaz de încălzire cu privire la costurile de funcționare.

 


Garanţie pe viaţă

Covorul sau Cablul MAGNUM sunt garantate pentru durata de viata a pardoselii sub care sunt montate. Vă rugăm să folosiţi acest formular pentru a înregistra produsul MAGNUM. Aici puteţi găsi termenii şi condiţiile noastre


Configurare produs

Începeți de aici
Configurare