Tehnologie

Energie cu infra-rosu

Energia termică sau cu infra-roșu este lumina invizibilă, deoarece lungimea de undă este prea lungă pentru ochiul uman și formează o parte a spectrului electromagnetic pe care o experimentăm sub formă de căldură. Contrar luminii vizibile, cu o temperatură mai mare de zero absolut radiază căldură în intervalul infraroșu. Aceasta este sursa noastră de căldură.


Caldura radiata

Încălzirea prin infra-roșiu sau caldura radiata funcționează la fel ca natura: în fiecare zi, valuri de căldură provenite de la soare ajung în peretii casei tale, de exemplu. Pereții, la rândul lor stochează căldura care este apoi eliberată într-un ritm mai lent. Seara aerul ambiant se raceste, dar inca se simte căldura provenind din pereți. Un masaj cu pietre calde, de exemplu, funcționează pe același principiu..


100% randament

O caracteristica importanta a energiei in infrarosu este ca are un randament de 100%, astfel incat toata caldura produsa este acolo unde ar trebui sa fie.  Nu exista cosuri de fum sau alte conducte pentru a permite energiei sa scape.


Diferenta vizibila

Deoarece căldura de convecţie încălzește aerul și începe să circule, de asemenea, rămâne mai mult timp în cameră. Aerul cald se ridică, astfel încât căldura la tavan este semnificativ mai mare decât la podea. Consecinta: picioare reci si un cap cald. Căldura radiată este eliberată direct în cameră, este distribuită uniform și resimțită imediat.


Configurare produs

Începeți de aici
Configurare