Proiecte

Personalizat

În principiu, programul standard oferă posibilități suficiente pentru a satisface practic fiecare tip de situație. Experiența ne spune că soluții de-a gata nu sunt întotdeauna disponibile. În astfel de circumstanțe, putem găsi o soluție personalizată.


Serviciu Complet

O gamă largă de sisteme de încălzire și mecanisme de control oferă MAGNUM posibilitatea de a ajunge sau de a dezvolta soluții pentru fiecare tip de problemă de încălzire. Livrarea și instalarea deizolaţii, cabluri de alimentare și tablouri, precum și testarea și asigurarea instalării, sunt toate posibile.


Consiliere

Puteți obține întotdeauna ajutor și sfaturi de la consultanții noștri experți în analiza problemelor și care pot veni cu solutii inovatoare pentru proiectul dumneavoastră. Suntem bucuroși să colaborăm cu tine în a face față provocărilor și să ne împărtășim cunoștințele și experiența.


Calculare

Calculul MAGNUM oferă consultanță, inginerie, calcule, oferte, suport, și servicii post-vânzare. Indiferent dacă este vorba de o simplă rampă de acces, un sistem de control foarte complex pentru un proiect mare, sau de inginerie pentru o instalaţie intreaga, cu urmărire, inclusiv aspectul circuitului și desenele  în AutoCAD.


Helpdesk

Apelați la serviciul nostru de helpdesk pentru toate întrebările dumneavoastră, precum și probleme mai complexe, inclusiv: calcularea pierderii de căldură, cerințe speciale, cum ar fi stabilizarea sau conductele de încălzire, gestionarea temperaturilor critice și aplicarea diferitelor tensiuni de alimentare ce pot fi furnizate.


Teste

Vrem doar să furnizăm produse de calitate superioară, de aceea toate produsele MAGNUM sunt fabricate și testate pentru standardul ISO 9001: 2008, de cele mai mari organisme de testare din Europa. Prin urmare, produsele noastre sunt conforme cu cele mai înalte cerințe de testare permițându-ne să vă oferim termene excelente de garanție.

 

Certificare KEMA/DEKRA

DEKRA are peste 85 ani de experienţa in managementul calităţii, audit şi certificare. Cu peste 20.000 de angajaţi în 48 de ţări de pe 6 continente, DEKRA are echipa care vă poate oferi evaluări aprofundate, certificare, şi acreditare în întreaga lume.

 

Marca de calitate KEMA demonstrează că produsele noastre şi locaţia de producţie sunt sub supraveghere regulată a DEKRA. În locul efectuării unui test o singură dată, DEKRA monitorizează conformitatea continuu. KEMA este recunoscută în întreaga Europă, oferind în acelaşi timp acces nelimitat la multe alte pieţe din întreaga lume. Clic aici dacă doriţi să aflaţi mai multe despre KEMA / DEKRA-certificare.


Configurare produs

Începeți de aici
Configurare