Societatea

Filosofia de afaceri

Tehnologia, continuitata, fiabilitata și serviciile constituie bazele pe care societatea a fost înființată în anul 1992. Pentru mai mult de 20 de ani am fost convinşi că expertiza, materiale tehnice de înaltă calitate și un nivel ridicat de servicii sunt singurul mod în care produsele ar trebui să fie aduse pe piață. Prin urmare, motto-ul nostru este: MAGNUM vă ține de cald. Acest slogan ni se potriveste ca o manusa


Lider de piaţă

MAGNUM a devenit lider de piață datorită gamei noastre inteligente sau tehnologiei înaltă, produselor de foarte bună calitate și echipei noastre de specialiști instruiți. În afara Țărilor de Jos produsele noastre sunt distribuite printr-o retea de parteneri atent selectaţi. Prin investiție continuă în oameni, cunoștințe, formare și inovare a produsului, MAGNUM a fost în măsură să-și păstreze poziția de lider de-a lungul a mai mulți ani.


Dezvoltare

Evoluțiile actuale ale ingineriei structurale înseamnă că progrese enorme au fost făcute în mod special în zona de izolare; Prin urmare, consumatorii acordă mai multă atenție mediului de viață confortabil și sănătos. Sistemul de încălzire electrică MAGNUM oferă o soluție ideală și la prețuri accesibile pentru a satisface toate aceste cerințe.

 


Renunţare
Termenii si Condiţiile se aplica pentru toate serviciile noastre. Click aici pentru a afla mai multe despre politica noastră de confidenţialitate.


Configurare produs

Începeți de aici
Configurare