Despre noi

Pregătit pentru un viitor durabil.

Know-how

În ultimele 3 decenii, MAGNUM Heating a devenit un designer, producător și furnizor european de succes, lider pe piață și orientat spre marcă de sisteme inovatoare de încălzire electrică și pe bază de apă și produse conexe. Avem un accent continuu pe inovație, susținută de clienții noștri.

Producție proprie

Producem și asamblam majoritatea produselor singuri în propriile noastre departamente de producție. În acest fel, procesul este ținut în mâinile noastre de la început până la sfârșit și există un control optim al calității. Acest lucru ne face cel mai de încredere furnizor de produse de încălzire.

Durabil

Sistemele noastre au o durată de viață foarte lungă și răspund perfect la tranziția energetică fundamentală de la sursele de încălzire fosile la soluții climatice durabile. Suntem activi în mod continuu pentru a perfecționa procesele de producție și logistică pentru a face amprenta noastră de carbon cât mai mică posibil. 

Mai multe informații?

Produsele noastre sunt disponibile de la orice instalator autorizat E&W sau specialist în baie. De obicei, ei sfătuiesc și se ocupă de instalare.

Doriți mai multe informații între timp?
Vizitați www.magnumheating.ro 

sau sunați: +4.0314.361.836, +4.0771.649.216,  +4.0724.204.888.