Siguranță

Siguranța pe primul loc. Fără compromisuri.Excepțional de sigur

Siguranță, prevenire și continuitate, sunt cuvintele cheie care justifică o investiție în construcția unei instalații fără îngheț. În special pentru rampe și ieșiri în unghi de înclinare a centrelor de distribuție, parcări, spitale, stații de pompieri, clădiri de birouri etc. Sistemul MAGNUM Outdoor vă oferă siguranță și fiabilitate la costuri minime de investiție, consum și întreținere.

Gama MAGNUM Trace oferă soluții totale pentru menținerea țevilor (de apă), a jgheaburilor și a scurgerilor ferite de îngheț. Există, de asemenea, o bandă fără îngheț disponibilă cu termostat încorporat.

Încălzirea căii de acces

Conceptul sofisticat de cabluri de încălzire, senzori și termostate asigură o reacție adecvată la toate condițiile de iarnă. Cu sistemul MAGNUM Outdoor, aveți garanția unei intrări sigure în orice moment!

Panglică fără îngheț

Pentru a preveni deteriorarea țevilor de apă și a robinetelor prin îngheț, acestea sunt adesea închise iarna, astfel încât să nu poată fi folosite. Acest lucru poate fi prevenit cu ușurință prin instalarea unei panglici antiîngheț de-a lungul conductei de apă.

Panglica fără îngheț MAGNUM Ideal este gata de conectare și este echipată cu control al temperaturii prin intermediul unui termostat bi-metalic. Panglica se pornește automat atunci când temperatura țevii este mai mică de +5°C și se oprește la +13°C.

Urmărire

Cablurile MAGNUM Tracing au circuite paralele. Acest lucru înseamnă că puteți tăia cablul în orice punct fără a întrerupe circuitul. Datorită acestui circuit paralel, aceste cabluri sunt foarte ușor de instalat. Ele pot fi instalate liniar, în spirală sau suprapuse.

Puteți găsi toate informațiile despre produsele MAGNUM Tracing în Catalogul nostru de produse tehnice de la pagina 104.

Sistemele MAGNUM Trace pot fi utilizate pe:

  • Conducte de apă rece și caldă
  • Jgheaburi
  • Conducte de ploaie
  • Canalizare
  • Sisteme de aspersoare
  • Conducte de proces (industria alimentară)