FAQ

Termostate

În primul rând, puteți verifica dacă firele de la senzorul de podea sunt conectate la bornele corecte de pe termostat. Dacă sunt conectate corect, senzorul de podea este probabil defect și va trebui înlocuit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@magnumheating.nl.

Termostatele noastre comută 230V la sistemul de încălzire prin pardoseală. Atunci când sistemul de încălzire prin pardoseală instalat trebuie să fie alimentat în acest mod, termostatele noastre pot fi conectate la sistem. Vă sfătuim să înlocuiți senzorul de podea cu senzorul de podea MAGNUM furnizat împreună cu termostatul.

În primul rând, verificați dacă dispozitivul (smartphone/tabletă) cu care doriți să conectați termostatul este conectat la rețeaua Wi-Fi și are o rază de acțiune bună față de aceasta. De asemenea, verificați dacă parola Wifi pe care o introduceți în aplicație este cea corectă. (Aplicația nu va afișa un mesaj de eroare dacă introduceți parola în mod incorect). Termostatul nu se poate conecta la rețea dacă rețeaua dvs. are o frecvență de 5Ghz activată. În acest caz, puteți să vă conectați la modemul rețelei dvs. și să dezactivați (temporar) frecvența 5Ghz. În mod normal, conexiunea va fi apoi stabilită cu succes. Odată ce conexiunea dintre controler și dispozitiv este realizată cu succes, puteți activa din nou frecvența 5Ghz în modem.

Programarea MRC prin intermediul aplicației:

 • Mergeți la roata dințată din stânga jos.
 • Alegeți „Program”.
 • Alegeți numărul de perioade (numărul de perioade ales este același pentru toate zilele!).
 • Selectați zilele (de ex. luni, di, miercuri, miercuri, vineri, vineri) pe care doriți să le modificați (punctele mici devin galbene).
 • Setați orele și temperatura dorite, nu trebuie să confirmați nimic.
 • NB: Punctele devin întotdeauna din nou gri după programare.
 • Repetați acest lucru pentru zilele care nu au fost încă setate (în acest exemplu, Sa și Sun).
 • Setați orele și temperatura dorite, nu trebuie să confirmați nimic.

Pentru a vizualiza orele și temperatura setate în aplicație:

 • Selectați 1 zi și puteți vedea orele stabilite pentru ziua respectivă. O prezentare generală săptămânală poate fi vizualizată pe controler numai prin MENU > Programare. Aici puteți vedea toate orele setate în prezentarea generală.

Programarea MRC prin intermediul termostatului:

 • Selectați MENU > Programare > OK > „Suprascrieți programul anterior?”. > OK
 • Selectați numărul de perioade (numărul de perioade selectate este același pentru toate zilele!)
 • Selectați zilele (de ex. Mo, Di, Wo, Do, Fr) pe care doriți să le modificați (bulinele devin galbene).
 • Setați perioadele și temperatura dorite și confirmați de fiecare dată cu „SET”.
 • Zilele care au fost deja setate sunt acum afișate ca bile negre cu o margine galbenă.
 • Selectați zilele rămase (de ex. duminică și duminică) pe care doriți să le modificați (bilele devin galbene).
 • Setați orele și temperatura dorite și confirmați de fiecare dată cu „SET”.

Pentru a vizualiza orele și temperatura setate prin intermediul termostatului:

 • Selectați MENU > Programare. Veți vedea acum toate orele setate în prezentarea generală. Ieșiți din meniu prin intermediul tastei de revenire.

Senzorii noștri de podea NTC au o valoare de 12K. Aceasta este, de asemenea, valoarea implicită pentru termostatele noastre pentru încălzirea electrică prin pardoseală. O excepție de la această regulă este termostatul Z-Wave, pentru care este furnizat un senzor de podea NTC cu o valoare de 10K.

Toate termostatele MAGNUM sunt interschimbabile 1 la 1. Prin urmare, este posibil să înlocuiți vechiul termostat cu o nouă variantă. În cazul în care senzorul de podea instalat nu mai funcționează corect sau este defect, vă sfătuim să îl înlocuiți, de asemenea, cu senzorul de podea furnizat împreună cu termostatul.

Puteți găsi manualele disponibile pentru termostatele noastre pe pagina de descărcare. În cazul în care termostatul dumneavoastră (MAGNUM) nu este listat aici, puteți trimite oricând un e-mail cu o fotografie a termostatului la info@magnumheating.nl cu solicitarea manualului corect.

Întrebări tehnice

Dacă se dorește, este posibil să se comute mai multe sisteme de pe un singur termostat. Acest lucru se poate face prin faptul că firele de încălzire ale ambelor sisteme să se unească în perete și să se conecteze la termostat cu ajutorul unor cleme într-o cutie de perete și apoi poate exista un cablu de conectare la termostat și ambele sisteme pot fi comutate pe un termostat. Capacitatea maximă de conectare a termostatului este de 16 amperi. Pentru o capacitate de conectare mai mare la un termostat, trebuie instalat un circuit de releu. Dacă doriți mai multe informații în acest sens, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@magnumheating.nl.

Cablul de încălzire (secțiunea termică a cablului) nu trebuie în niciun caz întrerupt. Pentru mai multe informații, consultați, de asemenea, instrucțiunile de instalare pentru încălzirea prin pardoseală.

Luați legătura cu instalatorul dumneavoastră. Dacă acesta este prezent la sediul dumneavoastră cu un multimetru, ne puteți contacta telefonic în timpul orelor de program pentru a face un bilanț al situației.

Întrebări comerciale

Telecomanda MAGNUM de culoare albă (Polar White – RAL 9010) este inclusă în mod standard în seturile noastre de încălzire electrică prin pardoseală. Dacă doriți S-Control (termostat analogic) sau telecomanda în negru (Graphite black – RAL 9011), puteți achiziționa un covor separat + termostat separat. Numerele de articol corespunzătoare pot fi găsite în lista noastră de prețuri sau pot fi solicitate de la furnizorul dumneavoastră.

Produsele noastre sunt disponibile numai de la instalatori autorizați E/W, magazine specializate în baie, diverse magazine online sau angrosiști tehnici.