Am pierdut manualul termostatului meu. Cum îl pot găsi?

Puteți găsi manualele disponibile pentru termostatele noastre pe pagina de descărcare. În cazul în care termostatul dumneavoastră (MAGNUM) nu este listat aici, puteți trimite oricând un e-mail cu o fotografie a termostatului la info@magnumheating.nl cu solicitarea manualului corect.

Pot conecta termostatele dvs. la un sistem de altă marcă?

Termostatele noastre comută 230V la sistemul de încălzire prin pardoseală. Atunci când sistemul de încălzire prin pardoseală instalat trebuie să fie alimentat în acest mod, termostatele noastre pot fi conectate la sistem. Vă sfătuim să înlocuiți senzorul de podea cu senzorul de podea MAGNUM furnizat împreună cu termostatul.

Am un termostat MAGNUM de tip mai vechi. Îl pot schimba cu un model mai recent?

Toate termostatele MAGNUM sunt interschimbabile 1 la 1. Prin urmare, este posibil să înlocuiți vechiul termostat cu o nouă variantă. În cazul în care senzorul de podea instalat nu mai funcționează corect sau este defect, vă sfătuim să îl înlocuiți, de asemenea, cu senzorul de podea furnizat împreună cu termostatul.

Nu reușesc să conectez telecomanda MAGNUM la rețeaua Wi-Fi prin intermediul aplicației.

În primul rând, verificați dacă dispozitivul (smartphone/tabletă) cu care doriți să conectați termostatul este conectat la rețeaua Wi-Fi și are o rază de acțiune bună față de aceasta. De asemenea, verificați dacă parola Wifi pe care o introduceți în aplicație este cea corectă. (Aplicația nu va afișa un mesaj de eroare dacă introduceți parola în… Continuă lectura Nu reușesc să conectez telecomanda MAGNUM la rețeaua Wi-Fi prin intermediul aplicației.

Care este valoarea senzorului meu de podea?

Senzorii noștri de podea NTC au o valoare de 12K. Aceasta este, de asemenea, valoarea implicită pentru termostatele noastre pentru încălzirea electrică prin pardoseală. O excepție de la această regulă este termostatul Z-Wave, pentru care este furnizat un senzor de podea NTC cu o valoare de 10K.