Vreau să cumpăr un set de încălzire electrică prin pardoseală, pot lua termostatul din setul de culoare neagră?

Telecomanda MAGNUM de culoare albă (Polar White – RAL 9010) este inclusă în mod standard în seturile noastre de încălzire electrică prin pardoseală. Dacă doriți S-Control (termostat analogic) sau telecomanda în negru (Graphite black – RAL 9011), puteți achiziționa un covor separat + termostat separat. Numerele de articol corespunzătoare pot fi găsite în lista noastră… Continuă lectura Vreau să cumpăr un set de încălzire electrică prin pardoseală, pot lua termostatul din setul de culoare neagră?

Am pierdut manualul termostatului meu. Cum îl pot găsi?

Puteți găsi manualele disponibile pentru termostatele noastre pe pagina de descărcare. În cazul în care termostatul dumneavoastră (MAGNUM) nu este listat aici, puteți trimite oricând un e-mail cu o fotografie a termostatului la info@magnumheating.nl cu solicitarea manualului corect.

Pot conecta termostatele dvs. la un sistem de altă marcă?

Termostatele noastre comută 230V la sistemul de încălzire prin pardoseală. Atunci când sistemul de încălzire prin pardoseală instalat trebuie să fie alimentat în acest mod, termostatele noastre pot fi conectate la sistem. Vă sfătuim să înlocuiți senzorul de podea cu senzorul de podea MAGNUM furnizat împreună cu termostatul.

Am un termostat MAGNUM de tip mai vechi. Îl pot schimba cu un model mai recent?

Toate termostatele MAGNUM sunt interschimbabile 1 la 1. Prin urmare, este posibil să înlocuiți vechiul termostat cu o nouă variantă. În cazul în care senzorul de podea instalat nu mai funcționează corect sau este defect, vă sfătuim să îl înlocuiți, de asemenea, cu senzorul de podea furnizat împreună cu termostatul.

Nu reușesc să conectez telecomanda MAGNUM la rețeaua Wi-Fi prin intermediul aplicației.

În primul rând, verificați dacă dispozitivul (smartphone/tabletă) cu care doriți să conectați termostatul este conectat la rețeaua Wi-Fi și are o rază de acțiune bună față de aceasta. De asemenea, verificați dacă parola Wifi pe care o introduceți în aplicație este cea corectă. (Aplicația nu va afișa un mesaj de eroare dacă introduceți parola în… Continuă lectura Nu reușesc să conectez telecomanda MAGNUM la rețeaua Wi-Fi prin intermediul aplicației.